FOCKED: nápoj nabitý minerály

Vaše cesta ke zdraví a vitalitě s českými funkčními vodami FOCKED

Zdravý životní styl a kvalitní suroviny jsou stále důležitějšími tématy v naší společnosti. Díky tomu si české funkční vody Focked získaly srdce mnoha zákazníků. Nabízí osvěžující chuť a výjimečné složení plné prospěšných minerálů a vitamínů. 

Minerální doplněk z přírody

Focked je jedinečný minerální doplněk, který zaujme vyváženým obsahem důležitých stopových prvků. Je veganský a vyráběný jen z přírodních ingrediencí, což ho činí vhodným pro děti, ženy, sportovce, seniory a všechny, kteří potřebují doplnit vápník i další stopové prvky. Může se také pochlubit blahodárnými účinky přísad jako jsou damiana, schizandra, mate a guarana, které se po dlouhá staletí využívají v medicíně při léčebných procesech. Neobsahuje taurin ani aspartam.

 

Proč zvolit právě FOCKED

Naše tělo potřebuje minerály pro správné fungování, ale také záleží na tom, jak jsou tyto látky přijímány a vstřebávány. Focked nabízí vyvážené poměry minerálů, zajišťuje jejich maximální vstřebatelnost a využitelnost v těle. Nápoje obsahují Aquamin a také nejvyšší možnou vstřebatelnou verzi magnesia (MgOH2), vitamíny B3, B5, B6, B9 a spoustu dalších stopových prvků.

Aquamin® - unikátní přírodní multiminerál

Aquamin je komplex látek, které se získávají z červené mořské řasy zvané Lithothamnion calcareum. Tato řasa se vyskytuje jen v těch nejčistších vodách, kde čerpá cenné nutrienty, nejčastěji na dně Atlantského oceánu. Zvápenatělé schránky řas se sbírají ručně a zpracovávají zvlášť šetrným způsobem, aby si uchovaly co nejvíce obsažených minerálů. Je 100% přírodní, bez alergenů a díky neutrální chuti jej lze přidávat do jídla i pití.

Aquamin obsahuje vápník, hořčík, fosfor, síru, železo, měď, zinek, selen, a dalších 72 stopových prvků. Primárně je zastoupen vápník + hořčík a to v té nejlepší vstřebatelné formě. 

 

FOCKED
  • Účastní se více než 300 metabolických reakcí v našem těle.
  • Podílí se na metabolismu glukózy a inzulínu.
  • Pomáhá udržovat správnou funkci svalů a nervového systému, odstraňuje svalové křeče.
  • Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, napomáhá k lepšímu spánku.
  • Přispívá k normální srážlivosti krve a procesu dělení i specializace buněk.
  • Udržuje správnou funkci trávicích enzymů.
  • Udržuje kvalitu kostí a zubů, dodává minerály potřebné pro správný vývin dětí.
  • Prospěšné účinky na srdeční rytmus a krevní tlak.
 
 

EXTRA SLEVA 3 % PO PŘIHLÁŠENÍ
už jen